Välkommen till oss!

 

Från början så hyrde vi bara ut Tens apparater inför förlossningar. Vi hade då bara Cefar Femina. Cefar Femina var och är fortfarande den vanligaste Tens appraten inom förlossningsvården. Om man bara använder en Tens apparat en eller några få gånger så blir det ganska krångligt att behöva läsa en lång instruktionsbok för att använda en maskin så pass lite. Därför har vi själva tagit fram en kort instruktion med några få enkla steg. Denna har sedan uppdaterats efterhand som synpukter, förslag och önskemål har kommit från alla ni som har hyrt en tens apparat från oss.

 

Senare kompletterade vi med Elle Tens. Detta är också en Tens utvecklad för förlossningssmärtlindring men är lite mer användarvänlig.

 

Efter önskemål från många kunder så startade vi Gravidbutiken här på Hyrtens.se. Här har vi samlat ett basutbud till BB väskan. Eftersom vi håller ett begränsat sortiment så kan vi köpa in större volymer och då hålla nere priserna så att de ligger i nivå med apoteken eller lägre.

 

Att hyrtens.se ser ut som den gör idag är tack vare alla ni som använder tjänsten och har återkommit med önskemål och förslag till förbättringar. Det hoppas vi att ni och alla nya besökare vill fortsätta att göra. På så sätt så kan vi alla hjälpa fler till en god upplevelse av förlossningen.

Vi försöker ständigt hitta nya vägar till kostnadseffektivitet och på så sätt hålla nere priserna. Bl a så gör vi minimalt med marknadsföring utan hoppas på att ni som kunder hjälper oss att sprida kunskapen om Tens.

Tryggt för dig och din baby

TENS-apparaten kan du använda hemma under det första skedet av värkarbetet när förlossningen sätter igång och sedan fortsätta under hela förlossningen.

 

”Praktisk och smidig hyrtjänst där tensapparaten levererades med enkla och tydliga instruktioner.  Jag var jättenöjd med tensapparaten som jag använde som enda smärtlindring under hela öppningsskedet. Utöver bra smärtlindring gav den också en känsla av kontroll när jag kunde styra intensiteten under förlossningsprocessen. Jag rekommenderar alla att prova tens som smärtlindring!”

- Caroline 

 

"Er TENS användes flitigt genom hela förlossningen, TACK!"

- Rebecka

 

"Superbra med TENS apparaten, den räddade förlossningen!"

- Klara

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen