Enkelt, snabbt och effektfullt

De TENS apparater som vi erbjuder är speciellt utvecklad för att motverka smärta under förlossningen. TENS apparaten är inställt och ihopkopplat, samt kommer med illustrerade instruktioner så att det ska vara lätt för alla att använda en TENS apparat.

 

Få din TENS apparat 2 veckor innan förlossningen eller tidigare under foglossningen

När du bokar din TENS apparat så anger du beräknat förlossningsdatum. Vi skickar sedan ut er TENS apparat 2 veckor innan detta datum. Om datumet är inom 14 dagar så skickar vi samma dag eller dagen efter beställning (Med reservation för helgdagar). En bokning gäller för en förlossning. Med en förlossning så menar vi tidsperioden 2 veckor innan och 2 veckor efter beräknat förlossningsdatum. Efter det så debiteras ni per påbörjad månad. Det går även att hyra från då foglossningen kommer och genom hela förlossningen. Vi skickar då ut Tens apparaten direkt när bokningen kommer in.

När ni inte behöver TENS paketet längre så packar ni ner det i samma låda som det kom i. Tejpar igen, klistrar på returfraktsedeln och lämnar in till närmsta Postnordsombud.

Tryggt för dig och din baby

TENS-apparaten kan du använda hemma under det första skedet av värkarbetet när förlossningen sätter igång och sedan fortsätta under hela förlossningen.

 

”Praktisk och smidig hyrtjänst där tensapparaten levererades med enkla och tydliga instruktioner.  Jag var jättenöjd med tensapparaten som jag använde som enda smärtlindring under hela öppningsskedet. Utöver bra smärtlindring gav den också en känsla av kontroll när jag kunde styra intensiteten under förlossningsprocessen. Jag rekommenderar alla att prova tens som smärtlindring!”

- Caroline 

 

"Er TENS användes flitigt genom hela förlossningen, TACK!"

- Rebecka

 

"Superbra med TENS apparaten, den räddade förlossningen!"

- Klara

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen